Despre noi

SC ALMI IDEAL CONSTRUCT SRL este o companie românească, dinamica și deja ajunsa la maturitate, înființată în anul 2007, cu capital integral privat, având ca obiect principal de activitate lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale

Ne mândrim că în decursul timpului am reușit să formăm un colectiv de profesionisti care să ne reprezinte și care au format imaginea companiei, venind în întâmpinarea proiectelor dumneavoastră cu soluții profesionale la prețuri avantajoase și competitive.

Toți clienții noștri sunt la fel de importanți pentru noi. Obiectivul nostru este întotdeauna realizarea construcțiilor de calitate și durabile în timp, oferind clienților economie de timp și de bani.

Planificarea, execuția și urmărirea proiectelor la cele mai înalte standarde este rezultatul muncii în echipă, pe baza unei strânse colaborări cu beneficiarii. De aceea într-un timp relativ scurt am reușit să ne cream o reputație bazată pe calitate și eficiență.

Dintre obiectele principale de activitate ale firmei noastre amintim:

Construcții și instalații

Construcții metalice

Amenajări interioare

Construcții Aeroportuare

Drumuri și poduri

Politica în domeniul Calității și Mediului

“Calitatea nu este o frâna pusă performanței… Este performanța însăși.”

Politica în domeniul calității și mediului este instrumentul care conduce compania la îmbunătățirea performanțelor sale, astfel încât să determine câștigarea încrederii clienților și obținerea de profit.

Principiile companiei noastre sunt:

  • organizarea și funcționarea companiei în scopul satisfacerii tuturor exigențelor de calitate și mediu cerute de clienți și reglementările în vigoare, în vederea asigurării competitivității companiei;
  • construirea și menținerea unui sistem total de conducere prin implicarea tuturor angajaților, care să aibă în centrul preocupărilor CLIENTUL și realizarea obiectivelor companiei;
  • crearea unui mediu de lucru adecvat în vederea prestării de servicii de calitate, în condiții de reducere a impactului asupra mediului;

SC ALMI IDEAL CONSTRUCT SRL  abordează  conceptul de calitate ca pe întâmpinarea necesitătii clienților.

Pentru a da o garanție celor prezentate, trebuie să menționăm că ALMI IDEAL CONSTRUCT SRL este certificată conform standardelor în:

  • Sistemul de Management al Calității – SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008);
  • Sistemul de Management de Mediu – SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004);
  • Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale – OHSAS 18001:2007 (SR OHSAS 18001:2008);

pentru lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, terasamente, lucrări de construcții de drumuri și poduri și lucrări de structură, inclusiv pentru stații de metrou.